Nakupovalni Voziček (0)

Dobili brezplačno dostavo, če bi zdaj!

Vmesni seštevek:

€0

3Pcs Večnamensko Geometrijske Ravnila za Risanje Predlogo, Merilno Orodje, Plastika Osnutek Vladarji Za Šolo Pisarniški Material

€10.60 €14.52
  • 0 Ocene
Sku: d113354

3Pcs Večnamensko Geometrijske Ravnila za Risanje Predlogo, Merilno Orodje, Plastika Osnutek Vladarji Za Šolo Pisarniški Material

Dropshipping podporo in Wholesaling.

[Visoko kakovostnih materialov]Izdelan iz visoko kakovostnega materiala.Lahek, vzdržljiv in enostaven za prevoz.Pregledna materiala, ki omogoča, da ne prezre nekatere pomembne številke ali besede, ko rišete.

[Zmogljivo funkcijo]lahko pripravi različnih oblik, obsega, je jasno, drsna, ki je priročen za risanje je stabilen, to ni enostavno biti nagnjen, in to je enostavno opazovati.

[Različnih vzorcev]Različne oblike geometrijskih številke se shranijo na vladar, kar je zelo priročno za prevoz, lahko izpolni svoje različne potrebe v vsakodnevno uporabo in je primeren za merjenje.

[Multi-purpose], Ali ste umetnik, študent, vzorec kavo ali oblikovalec, ta vladar je dober pomočnik za vaše delo ali študij; lahko pomaga razviti svoje ročne spretnosti in domišljije.

barva:Vijolična+rumena+modra

Material:plastika

Vsebina Paketa:

3 x Večnamensko geometrijske vladar

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

O Nas

Nudimo dober izdelek, z najboljšo ceno,zagotavljamo podporo Debelo/Drop Shipping Order

1. Za Padec Ladijskega prometa naročilo, prosimo pripombo"dropshipping, da" bomo, da ima prednost.

2. Za Veleprodajno/Padec Dostava za naročila, če imate kakršnekoli ideje o ceni ali paket,kontaktirajte nas vnaprej,vam bomo najboljšo storitev za izpolnitev vaše zahteve.

O Plačilu

Če izpolnjujete vse težave pri sprejemanju plačilu, prosimo, obrnite na Detacenter.si v Servisni Center za Stranke prosimo za pomoč:

O Pošiljk

1.Bomo poslali naročila ASAP v roku 2-5 dni(razen vikendi in nacionalni prazniki) ko je vaše plačilo je običajno konča.

2.Prosimo, vpišite vaš celoten naslov za dostavo s pravilno telefonsko številko in poštno številko, še posebej Rusija in Belorusija kupci, prosimo, potrdite vaše polno ime.

3.Prosimo, upoštevajte, da ne bomo odgovorni za carine.Prosimo vas, carinjenje sami.

4.Nudimo tako post dostava in express shippings.Za večino držav, post dostava traja približno 25-35 delovnih dni, in več, za nekatere države, kot so Brazilija, Peru.

Express dostava vključila DHL, EMS, Detacenter.si Premium Dostava in Posebne Linije, kot Aramex.To traja približno 7 dni.(To bo zamude, če je vaša država izpolnjujejo nekatere težave,Delavec stavke,vreme problem in tako naprej.)

O poprodajnih Storitev

Smo zanesljiv prodajalec in imamo strokovno poprodajne storitve za vse naše navade.Če obstaja kakršno koli vprašanje o da,prosimo, obrnite na nas vnaprej ,mi bo vedno tukaj, dokler ne boste dobili vesel odgovora.

O Povratne Informacije

1. Prosimo, preverite paket in elementa, ko boste dobili skrbno, da poskrbite, da ni nobenega problema.

2. Če imate kakršne koli težave ali niste popolnoma zadovoljni s vaš paket,prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate prvi pred odhodom negativne povratne informacije.Bomo lahko odpravili težavo, da prepričajo.

3. Če ni problem, prosim, pustite nas 5 star pozitivne povratne informacije.

Vaša izjava je naša največja motivacija ! ! !

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Ocene

Vaše mnenje

Svojo Oceno :

Podobni Izdelki

15 cm Roza Dvojno Obsega Drsni Profil Plastični Vernier Kaliper Dolžina Notranji Premer Globina Merjenja Študent Eksperimentalni Orodja

€0.27 €0.37
Dodaj v voziček

Barva: bela, modra, oranžna, rdeča Velikost: 7.5*21 cm Natančnost: 0.01 material: plastika Odlično orodje za obrvi umetnikov, ki poskušajo oblikovati obrvi tudi dolžina in položaj za svoje stranke, Odlično orodje za uporabo pred microblading in stalno ličila za zagotovitev simetrični in točne obrvi, eyeliner in ustnice Uporablja

10pcs originalni novo na zalogi W25Q64BVAIG 25Q64BVAIG 25Q64BVA1G DIP-8 metrov 8MB IC pomnilniški čip

€12.84
Dodaj v voziček

Vse izdelke v naši trgovini je 100% originalni novo,lahko kupite z zaupanjem.