Nakupovalni Voziček (0)

Dobili brezplačno dostavo, če bi zdaj!

Vmesni seštevek:

€0

SEXYWG Ženske, Joga Hlače Športne Hlače Usposabljanje Savna Dokolenke Hujšanje Push Up Fitnes Visoka Vitka Stiskanje Hujšanje Vaja

€10.38 €18.87
  • 0 Ocene
Sku: d57854

Oznake: telovadnice dokolenke, Joga Hlače, brezšivne highwaist push up joga hlače, Hlače, legging hlače

naša trgovina podpira DROPSHIPPING in DEBELO, storitve

Ni na računu ,blagovne znamke ,promocijski material v paketu

Celotno vračilo ali poslati za problem, da

1. Material: 74% najlon+26% spandex .Gamaše tkanine je softest materiala okoli.Lepo prepustnost zraka, Strut svoje stvari v slogu in medtem ko se soočajo z najvišjo stopnjo udobja.

2. Hujšanje Joga Dokolenke: Priložnostne Šport Legging palico s preprostimi modeli in z ostrimi linijami outline kot nalašč dno krivulje.

3.Dvignite zadnjico in ustvarite seksi in zapeljive breskev zadnjico.

4. Obstaja žep na levi strani, ki je priročen za shranjevanje mobilnih telefonov ali tipke, ko jo izvaja.

5. Nastavitev & Priložnostih-ponuja lahki udobje, skupaj z znoj absorpcije in vlage wicking sposobnosti.Zasnovan je tako, da izboljšanje ženski joga, fitnes doživetje.Joga dokolenke lahko uporabljate v telovadnici Pilates studio, šport na prostem in dnevno prosti čas mestih, prehod iz priložnostne za eleganten v nekaj minutah.Označite vaš najljubši pribor in petah, se lahko uporablja skozi celo leto.

Če imate anyrequirements ,kot so barve, orsizeproblems ,se najprej obrnite na nas ,si bomo prizadevali, da vas sprejme ,hvala !!

Opomba : Ročno merjenje bo ima 2-3cm v razliko , in 1 inch = 2.54 cm .

1. Lahko vam padec ladijskega prometa?

mi lahko pošljete blaga, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas.Vendar pa je treba pustite nas upoštevajte, da Prosim, ne vključujejo prejemke.To je za Padec Ladijskega prometa!in potem bomo v skladu z vašo zahtevo za pošiljanje paketov.

2.Kako lahko sledenje moje parcele?

Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en ( Kopirati brskalnika, da odprete ).

3. Kaj lahko storim, ko je nakup zaščito čas izteka?

Če vaš nakup zaščito čas izteka, se najprej obrnite na nas ,potem smo vam lahko pomagajo razširiti.Tako vaš paket zaščiten z Detacenter.si .

1.Sprejemamo Paypal, Depozitni, Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro debetno kartico, WebMoney, bančno nakazilo, kreditne kartice in vse lahko plačate na Detacenter.si.

2.Depozitni je najboljši varno plačilo za vas.

3.To je plačilo center za pomoč : http://help.Detacenter.si/categories_Payment.html.(Kopirati brskalnika, da odprete)

4.Če imate kakršna koli vprašanja o plačilu, prosimo, da nas kontaktirate.

1.Mi bomo poslali postavke v 3-5 dneh, ko sistem potrdi kupci plačilo.

2.Povrnili vam bomo kupce, če kupci se vrnete elemente v roku 15 dni od kupcev prejemu elementi iz kakršnega koli razloga .Vendar, kupci morajo biti povratni prevoz tovora in poskrbite, da se predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.

3.Izdelki so poslane za Detacenter.si Standardne Dostave, Kitajska Post Registriranih Air Mail, ePacket, doseže večina držav v 15 do 35 poslovanje dni.Čas dostave je odvisen od destinacije in druge dejavnike, lahko traja do 60 delovnih dneh.

4.Če želite, da se predmet hitreje, se obrnite na nas za plačilo dodatnega tovora, vam lahko ponudimo naslednje hitrejši in cenejši ladijski promet načine: DHL, EMS, Fedex.Preko teh načinov, lahko dobite element v približno 5-7 delovnih dneh.

Vljudno obvestilo: Zaradi customes in vreme, morda včasih bo zamuda nekaj časa, vendar bomo podaljša dobavni čas za vas, zato vas prosimo, počakajte nekaj časa potrpežljivo.

1.Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

2.Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve,vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

  • Material: Poliester, Spandex
  • joga hlače Velikost Ženske: S, M, L, XL Žensk vroče Teče Joga Dolge Hlače Šport fitnes Legging Tesen
  • Vzorec Tipa: Trdna
  • Šport Tip: Joga
  • joga hlače Kraj Izvora: Shenzhen, Kitajske (Celinska), 100% nov prihod, Visoka Kakovost, super stretchy
  • Postavka Vrsta: Hlače
  • joga hlače, Številka Modela: feminino Telo oblikovalec Pasu Trener Korektivne Perilo Hlače NB487
  • joga hlače so Primerni za Skupine: Lady, Dekleta, ženska po porodu Vroče Mama Sopihanje Seksi Rit Podizač Hlač
  • Blagovna Znamka: SEXYWG
  • Vrsta Tkanine: saten
  • joga hlače so primerni za priložnost: ženski trening fitnes, joga, ples, kolesarjenje, tek telovadba, tek šport
  • Spol: ŽENSKE
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • joga hlače funkcija: Visoko-pas elatic širokega pasu, odsevni črni trak, gladko sešiti, legging
  • joga hlače Funkcija: trebuh nadzor, Hujšanje, Maščobe stiskanje, Slim, Rit dvignite, oblike telesa
  • joga hlače Ime izdelka: Ženske Hujšanje Uresničevanje suh legging Sopihanje nadzor spodnje hlače
  • Številka Modela: YD3008+YD3009
  • joga hlače Elementa Tip: Oblačila & Dodatki-ženska Oblačila-Intimates-oblikovalci
  • Fit: Ustreza res je, da je velikost, sprejme svojo normalno velikost
  • joga hlače Materiala: 74% najlon+26% spandex, brezšivne mehko Visoko elatstic dihanje trajne

Ocene

Vaše mnenje

Svojo Oceno :

Podobni Izdelki

Ženske Poletne Brezhibno Športne Hlače, Dokolenke Izpopolnjevalni Hlače Visoka Vitka Joga Hlače Telovadnici Obleko Fitnes Teče Oblačila

€3.22 €5.37
Dodaj v voziček

Videz: mid-pas boksar hlače; vijugasto manšete; brezšivne cut, št curling; okrepljeno dihanje ;Bombaž mednožje; elastični pas; Funkcija: vlago vpija in dihanje, anti-izpostavljeni, podvrnuti trebuha dvignite zadnjico na videz tankih; Udobje: svetlobo in dihanje, ne sultry in vroče; visoko elastična prilegajo brez omejitev; hladen in svilnato; Kromatične

Novi Južni Koreji Golf Oblačila za Moške 22 Jesen/Zima Stojalo Ovratnik Toplo Long Sleeve Jopica Ujemanje Barve Puloverju Vrh

€68.10 €85.13
Dodaj v voziček

Dobrodošli V Naši Trgovini --------------------------------------------------------------------------------------------------------- ① Dragi prijatelji, hvala vam za nakup naših izdelkov.Ne pozabite, da predloži svoje polno ime, polni naslov, poštna številka, telefonska številka.To vam pomaga, da prejmemo vaše paket gladko. ② Prosimo,

A1055 velikosti hlače, moške hlače za moške poletne barvno kodo Moški Fitnes Moške priložnostne peti svoboden poletje QS664

€33.43
Dodaj v voziček

Opomba: 1. Prezrite oznako velikosti prihaja s krpo.Oznaka velikosti je lahko včasih večji kot naš opis velikost ker so tisti, ki so za Kitajske.Smo 1 ali 2 velikosti manjše od Evropskih in Ameriških ljudi. 2. Kot različnih računalnikih prikaz barv drugače, barvo dejanski element, ki lahko rahlo razlikujejo od zgoraj, slike, hvala za vaše razumevanje. Velikost: Prosimo,

52108 Moške prazno t-shirt za moške pomlad bombaža, kratek rokav t-shirt za moške priložnostne retro majica s kratkimi rokavi moški

€21.91
Dodaj v voziček

Opomba: 1. Prezrite oznako velikosti prihaja s krpo.Oznaka velikosti je lahko včasih večji kot naš opis velikost ker so tisti, ki so za Kitajske.Smo 1 ali 2 velikosti manjše od Evropskih in Ameriških ljudi. 2. Kot različnih računalnikih prikaz barv drugače, barvo dejanski element, ki lahko rahlo razlikujejo od zgoraj, slike, hvala za vaše razumevanje. Velikost: Prosimo,