Nakupovalni Voziček (0)

Dobili brezplačno dostavo, če bi zdaj!

Vmesni seštevek:

€0

24V rele MKB-1F-24 MKB-1F-24V MKB1F24 24 v enosmerne napetosti DC24V 24V 6A 125V 5pin

€15.05 €17.30
  • 0 Ocene
Sku: d74613

Oznake: gmk samurai keycaps, motor bmw 100, ključ vw mkb, kako bi car stunt, mkb, izdelava nakita, rc black 100, mkb 5 kolesa, gmk rdeče keycaps, 690 smc motornih, gmk miami keycaps

Dobrodošli v naši Trgovini

Če imate kakršno koli vprašanje nas kontaktirajte

Opis

Veliko 1 Kos.

100% Nov, Nikoli Uporabljen.

Podatki Za Plačilo

·Sprejemamo Depozitni storitev samo.hvala!

Mednarodni Kupci Opomba:

1. )Postavke, ki so poslani iz kitajske.

Mi bomo poslali na parceli, ki jih na Kitajskem Post Air Mail ali HongKong Post Air Mail,

najbolj counry bo prišel na parceli v 10-25 delovnih dni.

Prav tako,mi lahko pošlje blago Kitajska express ali Kitajska EMS ,najbolj counry bo prišel na parceli v 7-15 delovnih dni.v ceno ladijskega prometa, prosimo, obrnite na nas.

Čas dostave je odvisen od destinacije in druge dejavnike, lahko traja do 30 delovnih dneh.

Obrnite se na nas v enem mesecu, če je predmet, ki ni prišel.

2) Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca\ \ 's odgovornosti.

3).Vse naloge, običajno prihajajo ven v roku 2 delovnih dni na plačilo prejeli izbrisani.

4).Smo le ladja na potrdil naslov, ki ga Detacenter.si.Preden ste plačali, prosimo poskrbite, da bo vaš naslov v Detacenter.si tekme naslov želite, nas, da ladja v

5) Prosimo, preverite pri vaši državi\ \ 's carinskega urada, da ugotovi, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.

6) Bomo poslal na naslov, ki ga vnesete v proces checkout, in ne Detacenter.si naslov za dostavo.Elementi se lahko združijo v en račun, vendar skupni ladijski promet pristojbina bo vsota vsak element\ \ 's ladijski promet in manipulativni brezplačno.

Politika Vračanja

·Če niste zadovoljni z vaše naročilo, ga lahko vrnete/exchange v 14 dneh, s polno vračilo denarja (razen prevoz) tako dolgo, kot so izdelki v izvirno obliko.prosimo vas, da nas kontaktirate, preden boste ladja vaše naročilo nazaj, povedali vam bomo, povratni naslov, Ko smo prejeli paket bomo\'ll vračilo ali zamenjavo za vas . ·Vrne element, ki mora biti v prvotno stanje.

·Smo sposobni za vračilo denarja brez ladijskega stroškov.

Stik z NAMI

1. Zadovoljstvo strank je zelo pomembna za nas in naše povratne informacije rating odraža to zadovoljstvo.

2. Če imate vprašanja, naše Storitve za Stranke štabi dobrodošli na e-naslov ali pokličite nas.Trudimo se, da bi odgovorili na vsa vprašanja in odpravite vse težave kar se da hitro, kot je mogoče.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas, preden ponudbe!Hvala.

3. Prosim email nas pred odhodom koli negativne povratne informacije, ali odprite katerega koli spora o Detacenter.si.Nam je mar za naše cenjene stranke, in bodo vedno poskušali pomagati.Tako da, če imate kakršne koli težave, vas prosimo, e-mail nam takoj.

Srečno in Imeli lepo nakupovalno izkušnjo!Ostanite v stiku in upamo, da se vidimo spet kmalu!

.

  • Uporaba: Splošni Namen
  • Napetost: 250V
  • Zaščito Funkcija: Zaprti
  • Teorija: Elektromagnetni Rele
  • Kontaktne Obremenitve: Nizka Poraba
  • Številka Modela: MKB-1F-24 rele
  • Vir Napajanja: DC

Ocene

Vaše mnenje

Svojo Oceno :

Podobni Izdelki

Prvotne Novo 1PCS/ 896H-1CH-C-R1-12VDC rele 50A 5pins

Naša trgovina celovitost storitev upravljanja prvi.Katero koli blago novih originalnih izdelkov, prodajnih policah izdelki so na zalogi, dobrodošli v red.Za vas, da ustvarite zadovoljni kakovosti nakupovanje trgovina.Hvala vam za vašo podporo

PC923L SOP-8

Dragi prijatelji, kaj elektronske komponente morate storiti, da se obrnete na nas?Veliko naših zaloge niso na polici.Smo lahko obrnete na nas nenehno v procesu posodabljanja.Mi vam lahko pomagajo sodelovati z vsemi elektronskih komponent in integriranih vezij.

Brezplačna Dostava. FMU16R DO - 220 - f opremljanje doma

€11.53
Dodaj v voziček

欢迎您来我们店你可以直接支付安排1 - 3天我们有很多公司的各种商品在商店!交货!),更重要的是,你会得到高质量.最低的价格和快速交货.我在等待你! ! !如果你购买更多的数量,请联系我们.购买更多的部分.使用. 添加到购物车,我们将为你折扣.如果你有任何需要你可以联系我,我还没有在网上发表,因为他们中的大多数.我们的工作时间:星期一,除了法定假日.星期五,航运付款:1.我们接受信用卡\

STPR1660CT TO-220F 600V 16A

Dragi prijatelji, kaj elektronske komponente morate storiti, da se obrnete na nas?Veliko naših zaloge niso na polici.Smo lahko obrnete na nas nenehno v procesu posodabljanja.Mi vam lahko pomagajo sodelovati z vsemi elektronskih komponent in integriranih vezij.

10pcs/veliko 2SD1555 D1555 tranzistor, DA-3PF Novi spot za Zagotavljanje Kakovosti Na Zalogi

Dobrodošli v naši trgovini!Obljubimo, da bomo,Dostavo blaga, za naše stranke po vsem svetu s hitrostjo in natančnostjo 1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO / FPO) 2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 4. Slike, ki

MOC3062 MOC3062M DIP-6

Dragi prijatelji, kaj elektronske komponente morate storiti, da se obrnete na nas?Veliko naših zaloge niso na polici.Smo lahko obrnete na nas nenehno v procesu posodabljanja.Mi vam lahko pomagajo sodelovati z vsemi elektronskih komponent in integriranih vezij.

Releji HR90 DC12V-H 4078-12V

€1.27 €1.41
Dodaj v voziček

Dobrodošli na naši storeCustomerBecause elektronskih izdelkov proizvajalcev, različnih serij in drugih razlogov, je lahko kupili withPicture je drugačen, nas, prosimo, kontaktirajte preden se odločite za nakup, da nam pomagajo vam natančno servicePlease vas prosimo, da nas kontaktirate!Nudimo trgovina na drobno in debelo.Vaše zadovoljstvo je naš cilj!100% Zadovoljstvo

Brezplačna Dostava.AP36AFM resnično povečanje LCD čip QFN

O Ladijski: V normalnih okoliščinah popoldne 16:30 Fotografirali pred blaga bomo nemudoma poskrbeli dan izdaje, V primeru iz parka ali druge posebne razmere, ki jih bo prvič v stik z vami. 16:30 po Vrstnem redu Glede na čas dneva. Express pick-up čas je na splošno okoli 18:00 , (Vse dostavo dan samo Express group Pisanje, majhno mesto noben način.

3PCS Novo MC68HC912B32CFU8 QFP80

€22.42 €27.68
Dodaj v voziček

Mislim, da je cena previsoka.Prosimo, da nas kontaktirate.Ker je tržna cena IC žetonov pogosto spremembe.Bomo znova razumejo najnovejše ceno blaga, in citiram vas.Na ponudnika storitev.Najprej preverite, ali vaš naslov pravilen.Pred podpisom paket, prosimo preverite, ali je izdelek, ki je napolnjena v paket.

20PCS/VELIKO Novo izvirno L7808CV L7808 T0-220

Dobrodošli v ZZBCXH trgovini lahko neposredno plačilo!Poskrbi dostavo!Imamo veliko družbe vrst blaga v trgovini), in, kar je še pomembneje, boste dobili visoke kakovosti, najnižja cena in hitra dostava.Čakam vas!!!Če imate kakršne koli potrebe lahko stik z mano, sem še vedno 't objavljeni na spletu, saj je večina od njih.Hvala vam za vašo podporo, upam, da